توصیه های بهداشتی جهت پیشگیری از بیماری تب مالت
![](http://health.trjums.ac.ir/file/47c5fbed-352b-461b-a0d8-a9916ce1d074)
جوشاندن شیر (سه تا پنج دقیقه پس از به جوش
آمدن)نگهداری پنیر تازه حداقل سه
ماه در آب نمک 17 درصد
استفاده از لباس کار، ماسک و دستکش توسط
دامداران
شستشوی صحیح دست ها
استفاده از دستکش برای پاک کردن و تیکه کردن
گوشت
شناسایی حیوانات آلوده و عدم ادغام به گله دام
سالم
واکسیناسیون عمومی دامها
منبع:
دستورالعمل وزارتی
پیشگیری از بیماری تب مالت