MALT FEVER
MALT FEVER

MALT FEVER

راه های پیشگیری تب مالت در انسان


توصیه های بهداشتی جهت پیشگیری از بیماری تب مالت


 

 جوشاندن شیر (سه تا پنج دقیقه پس از به جوش آمدن)
نگهداری پنیر تازه حداقل سه ماه در آب نمک 17 درصد 

استفاده از لباس کار، ماسک و دستکش توسط دامداران
شستشوی صحیح دست ها
استفاده از دستکش برای پاک کردن و تیکه کردن گوشت
شناسایی حیوانات آلوده و عدم ادغام به گله دام سالم

واکسیناسیون عمومی دامها

منبع:
دستورالعمل وزارتی پیشگیری از بیماری تب مالت



نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد